Stalinrichting voor én door kalverhouders

Kalverstallen inrichten. Dat doen we bij G. van Beek en Zn. al sinds 1977. Bij het ontwerp nemen we uw dagelijkse praktijk als uitgangspunt. Door een slimme indeling van de stal en innovatieve oplossingen bespaart u elke dag tijd én kunt u de kalveren optimaal verzorgen. En het mooie is: we adviseren u niet alleen als leverancier, maar ook als kalverhouder. Want nog elke dag zijn de drie generaties Van Beek te vinden tussen de kalveren in onze eigen proefstal Beekzicht.

Daarom kiezen kalverhouders voor ons

Langste levensduur

Of het nu gaat om onze vloeren, roosters of boxen. We werken alleen met de allerbeste materialen. Het verschil? Dat merkt u over tien jaar in de onderhoudskosten! 

Complete oplossing

Van hokken tot drinkwatersystemen, van stalvloeren tot mestschuiven en van laadhekken tot ventilatiedeuren. We ontwerpen, produceren en monteren het allemaal zelf. U heeft dus één aanspreekpunt voor uw complete stalinrichting. Eventueel kunnen we zelfs een nieuwe stal voor u bouwen!

Deskundig advies

Welk type stalinrichting past het beste bij uw bedrijfsvoering? Wat is de beste renovatieoplossing voor uw bestaande stal? Hoe kan ik mijn kalveren zo efficiënt mogelijk voeren? Dankzij de ervaringen in onze proefstal Beekzicht kunnen we optimaal met u meedenken. 

Altijd maatwerk

Met een 3D-ontwerp brengen we de inrichting van uw nieuwe stal tot leven. Zo kunt u de beste beslissingen nemen. Alle elementen voor uw stal worden op maat voor u gemaakt. Zodat ze perfect aansluiten bij uw stal en wensen. 

Snelste levering

G. van Beek & Zn. is de grootste kalverstalinrichter van Nederland. Doordat we op grote schaal produceren en met eigen medewerkers uw stal inrichten, kunnen we uw project sneller realiseren. 

Bekijk onze producten

Wij helpen u graag

 • Gert van Beek
  Gert van Beek

  Algemeen directeur

 • Adri van Beek
  Adri van Beek

  Adjunct directeur

 • Gerard van Beek
  Gerard van Beek

  Directie

 • Marco van Beek
  Marco van Beek

  Directie

 • Jan Bettink
  Jan Bettink

  Verkoop Benelux

 • Jolanda Imminkhuizen – Van Beek
  Jolanda Imminkhuizen – Van Beek

  Secretaresse

 • Wouter van Middendorp
  Wouter van Middendorp

  Verkoop binnendienst

 • Gert-Jan Klok
  Gert-Jan Klok

  Controller